Коалиция ГЕРБ-СДС откри с водосвет предизборната си кампания във Видин

С много вяра, оптимизъм и решителност прекрачиха днес прага на храм „Св. вмчк Димитър Солунски“ кандидатите за народните представители от традиционно най-силната видинска листа през последните години – тази на ГЕРБ-СДС, съобщиха от пресцентъра на партията.
Безспорният лидер, доказал се през последните години не само като водач, но и с успешен професионален опит като народен представител и заместник-председател на НС- Росица Кирова, и колегите ѝ  бяха благословени от Видинския митрополит Даниил. 
Винаги съм вярвала, че изборите, които правим всеки ден- с действията си и помислите си, ни определят като хора. Започвам тази предизборна кампания с убедеността, че съм успяла да заслужа доверието на моите съграждани и съм им дала сигурността, че няма да предам тяхното доверие. В нашата листа от кандидати отново са представени хора професионалисти в своята област, които имат опита, знанията и силата да променят към по-добро облика и живота на своя роден край. Тези хора притежават онази енергия, която ще им даде възможността да работят за една стабилна и сигурна България, заяви водачът на листата във Видин Росица Кирова.
Беше осветен и нов дом на областната структура на ГЕРБ. 
БТА осигурява равнопоставено отразяване на предизборните кампании на всички регистрирани за участие в изборите партии, коалиции и инициативни комитета. Редът и условията за това можете да видите тук.
Другите партии и коалиции не са подали информация на БТА за активността на техните членове на кандидатски листи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари