Константин Кацаров ще представи в Самоков книгите си на благотворително рок парти

Авторът на книги и рок певец Константин Кацаров ще представи своите творби на благотворително рок парти този петък (7 юни) в кафе бар „Дефектед“ в Самоков. Събитието ще започне с прочит от неговите творби и музикални произведения, а всеки желаещ може да присъства. Това казаха по време на пресконференция в националния пресклуб на БТА в Самоков главните организатори от Сдружение с нестопанска цел „Ти си доброто“ Димитрина Тоскова и Мария Шейнова, и Кристиян Йосифов от съорганизаторите. 
Благотворителната вечер се организира в помощ на деца в нужда от селата в община Самоков. Събитието е част от „Кауза, облечена в рими“. Входът за вечерта ще бъде свободен, а на влизане в бара ще има поставена кутия, в която гражданите могат да пуснат пари. Събраната сума ще бъде използвана за закупуване на ученически пособия на ученици в нужда. 
„Кауза, облечена в рими“ се организира за трета поредна година. Тя е съпроводена от благотворителни събития, от които изцяло сумите се изразходват в помощ на учениците. Учениците, които ще бъдат подпомогнати от Сдружението ще бъдат около 80. 
 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари