Константина Петрова е водач на листата на партия „Възраждане“ за област Добрич

Депутатът от партия „Възраждане“ Константина Петрова е водач на листата с кандидати за народни представители от Осми многомандатен избирателен район – Добрич.
Приоритети за партията остават запазване на неутралитет във войната между Русия и Украйна. „Ние сме за мирно решение на конфликта и подпомагането с оръжия не е в полза на никого“, каза Константина Петрова на пресконференция в Националния пресклуб на БТА в Добрич.
Други приоритети са да не се приема еврото преди да бъде проведен референдум за това, да се предоговорят условията по договора за членството на България в Европейския съюз, прекратяване на договора с НАТО и недопускане на чужди военни сили на територията на България, овладяване на емигрантската криза, подкрепа на малките и средни земеделци и на животновъдите, опазване на Черноморския район от презастрояване, недопускане на изграждането на възобновяеми енергийни източници в акваторията на Черно море, забрана за поставяне на фотоволтаични системи в обработваеми земеделски земи. 
Константина Петрова каза също, че приоритет за тях като представители от област Добрич ще бъде подобряването на инфраструктурата на региона, като това ще доведе до инвестиции и задържане на младите хора в Добруджа. „По последни данни Добрич е най-бързо изчезващата област и ние ще работим това да се промени“, каза Петрова. 
На пресконференцията Константина Петрова представи и останалите осем кандидати от листата. 
Кандидатската листата за народни представители от партия „Възраждане“ за област Добрич: 
1.      Константина Петрова 
2.      Марин Попов 
3.      Калинка Василева 
4.      Георги Джендов 
5.      Георги Георгиев
6.      Делян Димитров
7.      Димчо Димчев 
8.      Живко Димитров 
9.      Искрен Събев. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари