Кой е истинският лидер на ПП “Величие”?

Припомняме, че на 10 май тази година на пресконференция в БТА Симон Милков изнесе пред журналисти данни за грандиозна престъпна схема свързана с “Исторически парк”.

Симон Милков изнесе данни за грандиозна престъпна схема свързана с “Исторически парк” (ВИДЕО).

Според негови думи схемата се ръководи от не безизвестния бизнесмен Ивелин Михайлов. Милков представи на журналистите огромен пакет от документи, съдържащ над 500 файла на снимков и документален материал.

Милков заяви, че чрез различни схеми Ивелин Михайлов е овладял около 35% от земята на Община Ветрино. Това е станало след като категорията на земята е била променяна няколко пъти , вероятно с цел да бъде занижена нейната стойност.

Едно от лицата на „Величие“ Етиен Леви пее в украински военнопропаганден клип (ВИДЕО).

Според думите на Симон Милков дейно участие в тези действия има и кметът на Община Ветрино Димитър Димитров. Милков изнесе данни, за които е сигнализирал и съответните институции за притежание на огромни количества оръжия и военно оборудване от организации гравитиращи около Ивелин Михайлов.

Половин украинка, наследница на седесари става депутат от „Величие“ в Чепеларе.

Милков каза тогава, че е подал сигнал от над 70 страници още през март месец по случая до съответните държавни институции. На пресконференцията присъстваха представители на Комисията по финансов надзор. Те заявиха, че ще извършат пълен преглед на огромния масив от документи.

Шоуто във „Величие“ продължава! Гошо Боеца топи Марков на ДАНС, а Марков го плаши с погиване.

Пред MEDIAMALL експертите от КФН казаха, че след извършена проверка са установили, че Ивелин Михайлов и неговите организации не са емитирали публично акции и по този начин не попадат под юрисдикцията на КФН.

Очаквайте подробности…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари