Кръгла маса “Гласът – силата на радиото” ще се проведе във Франкофонския център на Софийския университет

Националното бюро на списание “Хермес” (Hermès, Paris) за България организира на 16 май, от 17:00 ч., кръгла маса под надслов “Гласът – силата на радиото” (“La Voix, force de la radio“). Дискусията ще бъде на френски език и ще се проведе във Франкофонския център на Софийския университет (СУ), в северното крило на Ректората, съобщават на сайта си от висшето училище.
Инициативата е част от поредица срещи-дискусии, посветени на актуални интердисциплинарни теми и проблеми, свързани с различни аспекти на комуникацията и националната идентичност.
Събитието е част от традиционните Майски дни на културата на Софийския университет и се осъществява със съдействието на Министерството на външните работи на Република България, Националното бюро на Университетската агенция на Франкофонията (AUF) и Френския институт в България, отбелязват от СУ.
БТА припомня, че в рамките на традиционните Майски дни на културата на Софийския университет ще се проведе и седмият международен “Ден на очарованието на растенията (FoPD)“, на 17 май, в Изложбената зала на Биологическия факултет на висшето училище.
В рамките на традиционните Майски дни на културата СУ беше домакин на изложбата “50 години Факултет по журналистика и масова комуникация“, организирана от Факултета по журналистика и масова комуникация (ФЖМК) на СУ.
/ЙВЛ
 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари