Кристина Павлова представя книгата си „Многото стаи на сърцето“ на 8 май

Кристина Павлова представя книгата си „Многото стаи на сърцето“ на 8 май в арт центъра „Сити марк“. Томът е редактирано и допълнено издание на романа на авторката „Изкушени от светлината“, излязъл през 2006 г., съобщават от „Сиела“.
„Многото стаи на сърцето“ е история, която дописва обикновения делник и с оперна страст го превръща в магически реализъм, посочват издателите.
Сюжетът проследява любовната история на Дария – разведена физиотерапевтка, и адвокатът Богомил. След като заминава за Мексико, Дария изпълва страниците на дневника си с философски размисли за живота в Латинска Америка, за свободата, самотата и пътищата, които избираме. Отвъд два океана Дария събира безброй истории за многото стаи, в които живее любовта. Завръщането ѝ в София е завръщане и към едно обещание на Богомил, което е останало неизпълнено – да слушат опера в Париж. Книгата разказва още за сина на Дария – хирургът Боян, който години по-късно бяга от стреса и самотата в Созопол. Сам въвлечен във водовъртежа на връзка с омъжена жена, той ще трябва да надникне в най-тайните стаи на сърцето си, посочват издателите.
/ ГН

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари