Купа „Св. Георги“ събира над 180 състезатели в памет на Драгомир Борисов

От 7ми до 9ти юни в гр. Бяла обл. Русе, ще се проведе за  IV национален турнир за КУПА „Св. Георги“ .

 

Тази година турнира ще е за начинаещи състезатели, като сме си поставили за цел да дадем на  младите надежди, възможността да  се обиграят без стреса от присъствието на титулярите в съответните категории, като по този начин ще успеят да развият пълния си потенциал и ще покажат най-доброто от себе си. Като същевременно придобият необходимото им самочувствие.

17 г. Драгомир Борисов, който загина при инцидент на пътя. В негова памет, младежите от СК „Минотавър“, за поредна година, организират личният си шампионат в памет на покойният боец, Драго.

Решихме и да отдадем внимание на онези състезатели или отбор, които да се борят за  купа „ФЕЪР ПЛЕЙ“ в памет на нашият син и брат,  Драгомир Борисов, която ще може да бъде спечелена не само от състезател, а и от отбор, съдия или треньор. Записани за участие са 180 бойци от 29 клуба от цялата стана и гости от Турция. С две думи, се включват повече участници дори и от някои национални шампионати, като например, държавния шампионат по К1 в Севлиево, който събра едва около 100-на състезатели, разказва пред медията ни, Валерий Станчев, треньор и част от организаторите на голямото спортно събитие в малкият крайдунавски град.

От 07 ЮНИ до 09 ЮНИ, при вход свободен ще бъдат излъчени най-добрите сред подрастващите в дисциплините на един от най-предпочитаните бойни спортове.

 

Автор: Симон Милков

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари