Курсист пострада при пътен инцидент, докато се обучава на учебен полигон

Рекламирай в beZpartien.bg

Курсист на 27 години пострада при пътен инцидент в Стара Загора, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР (ОДМВР) в Стара Загора.
По първоначална информация вчера около 13:30 часа на учебен полигон по време на практическо обучение за придобиване на правоспособност за категория „А“, под ръководството на 56-годишен инструктор, се е движил учебен мотоциклет, управляван от обучаем курсист, който е загубил контрол и се е блъснал в бетонен бордюр.
Пострадалият е настанен в болница, без опасност за живота. На местопроизшествието е дошъл екип на „Пътна полиция“. Водачът и инструкторът са тествани за употреба на алкохол, отчетени са отрицателни резултати.
През вчерашния ден двама водачи са пострадали и при катастрофа на ул. „Калояновско шосе“ по пътя за старозагорското село Християново, съобщиха за БТА от областната дирекция на полицията. Пътният инцидент е бил между два микробуса – единият е бил управляван от 57-годишен мъж, а другият от 32-годишен мъж. Водачите са тествани за употреба на алкохол. Пробите са били отрицателни. Двамата водачи са настанени в болница. 
 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *