Латино фестивал във Велико Търново за дванадесета година събра почитатели на музиката и танците

Латино фестивалът UN BESO FIESTA във Велико Търново за дванадесета година събра почитатели на музиката и танците. По традиция той се проведе на откритата сцена „Арт лято“ до Художествена галерия „Борис Денев“ и в него се включиха участници на различна възраст.
Фестивалната програма започна с уроци по зумба за деца, проведени от инструкторите от UN BESO art & dance center във Велико Търново. Час по-късно имаше концерт-спектакъл на обучаващите се в школата, а след него и концерт на Димитър Лазаров от De fuego Orchestra. Вечерта завърши с латино празник, в който се включиха много любители на латино танците.
Фестивалът UN BESO FIESTA се организира от Дарина Георгиева, Иглика Иванова и Ваня Гьошева от UN BESO art & dance center. Той е част от календара с културни събития на Велико Търново и се осъществява с финансовата подкрепа на Общината.
„Фестивалът е инициатива, която осъществяваме с много желание, защото тя изразява отношението ни към живота: да се веселим, да бъдем с приятелите си и да създаваме щастие за хората около нас“, казаха организаторите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари