Лъжа е, че темата „Балкански поток“ е присъствала в преговорите с ПП-ДБ, каза Теменужка Петкова

Рекламирай в beZpartien.bg

Лъжа е, категорично, че темата „Балкански поток“ е присъствала в преговорите между нас, каза в парламента Теменужка Петкова от ГЕРБ-СДС по повод внесения от „Продължаваме промяната – Демократична България“ проект на решение за временна комисия за изчезналата пътна карта за „Турски поток“.
Те го наричат „Турски поток“, неизвестно защо. Ако имат намерение да правят разследвания на „Турски поток“, трябва да се обърнат към съответните органи в Република Турция, да изискат каквото им е необходимо и е крайно време да се научат, че този проект се нарича „Балкански поток“, посочи Петкова.
Това, което чухме преди малко, не мога да определя по никакъв друг начин освен като едни жалки брътвежи на едни безсилни хора, коментира тя. Винаги, когато нямат какво да кажат, те започват да говорят за „Балкански поток“, добави Петкова.
Лъжа е категорично, че темата „Балкански поток“ е присъствала в преговорите между нас, заяви тя. „Тази тема буквално беше поставена в последния ден, когато стана ясно, че всичко, свързано с преговорите, се проваля. Тогава те, един вид като заплаха спрямо нас, решиха, че ще поставят темата, свързана със създаване на анкетна комисия във връзка с този проект“, добави Петкова. По думите ѝ от страна на ГЕРБ-СДС е било много ясно заявено, че нямат притеснения от това.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *