НачалоСпортЛевски се разделя с някоя от звездите си след тежкото отпадане от...

Левски се разделя с някоя от звездите си след тежкото отпадане от Хамрун

Как ще изглежда съставът на Левски през септември? Отговор на този въпрос в този момент трудно може да бъде даден, пише „Тема спорт“.

Причината е, че след отпадането от евротурнирите и изпускането на добра сума от достигането на плейоф за влизане в групите на Лигата на конференциите, на сините може да им се наложи да продават играчи. Това призна и треньорът Станимир Стоилов, след о тимът бе елиминиран от Хамрун в третия квалификационен кръг.

„Този въпрос също ще стои пред клуба, ако няма други , с които да се покриват текущи задължения и ангажиментите, които има. Нормално е да прибегнем и към продажби. Направихме горе-долу отбор, но имаме задължения, които постоянно чистим. Клубът генерира големи приходи, но не достатъчни“, отбеляза треньорът.

От началото на новата имаше запитвания към играчи на Левски. Най-котирани от сините са централните защитници Ноа Сонко Сундберг и Хосе Кордоба, както и фланговият адател Уелтън. За Сундберг и Уелтън имаше оферти от Турция, които бяха отхвърлени. Към Кордоба имаше интерес от Ференцварош, но маджарите даваха малко пари за панамския национал. Ако сега обаче сините получат предложения в порядъка на 1 милион евро, то няма да е изненада, ако някой от играчите бъде продаден. Причината е, че клубът има да погасява дългове към НАП, които не са никак малки.

Трансферният прозорец е до вечерта на 31 август. Дотогава на „Герена“ може да има динамични процеси.

Същевременно сините вече следят играчи, които да бъдат привлечени през зимата.

беЗпартиен
беЗпартиенhttps://bezpartien.bg
Автор, безпартиен.
ПРОЧЕТИ ОЩЕ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

АКТУАЛНО