Лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов се срещна с избиратели в Троян

Лидерът на партия „Възраждане“ Костадин Костадинов се срещна с избиратели в Троян и представи част от кандидатите на партията за 11 МИР – Ловеч. Той припомни на присъстващите, че корените му са от троянското село Врабево и по тази причина се чувства свързан с региона.
Костадинов каза, че очаква поне 30% увеличение на гласовете за „Възраждане“ в област Ловеч в сравнение с последните избори. Като основна цел на партия „Възраждане“ на изборите, той определи постигането на висока избирателна активност и елиминиране влиянието на купения вот.
„Имаме шанс да бъдем втора политическа сила в страната, а при висока избирателна активност – първа“, смята лидерът на партията. 
Костадинов постави пет условия, при които партията би преговаряла с други формации след изборите: провеждане на референдум за запазване на лева, референдум за излизане от НАТО, прекратяване на оръжейната помощ за Украйна и гаранции, че няма да бъдат изпращани български военни във войната, вдигане на санкциите срещу Русия и компенсации за българските предприемачи във връзка с това и предоговаряне на членството на страната в Европейския съюз. Той изключи възможност за взаимодействие с ДПС.
 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари