Локализиран е пожарът, възникнал в магазин за промишлени стоки в Разград

Пожарът в магазина за промишлени стоки „ТеМах“ в Разград е локализиран, видя репортер на БТА. В момента екипите на пожарната доизгасят огъня. През нощта екип на Регионалната дирекция ще остане да дежури на място. Ще има и екип на полицията за охрана на стоката, съобщи за БТА директорът на Регионалната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ (РСПБЗН) комисар Емилиян Станев.
Както БТА съобщи, сигналът за произшествието е получен около 18:30 часа. На мястото на пожара пристигнаха всички екипи на противопожарната служба. Пострадали хора при пожара няма, каза комисар Станев. Той добави, че тепърва ще се изяснява причината за инцидента.
Главен инспектор  Светломир Димитров, началник сектор „Пожарогасителна и спасителна дейност“ в РПБЗН – Разград обясни, че на място са били пет противопожарни коли с около 20 души огнеборци. По думите му се е наложило да дойдат и екипи на противопожарните служби от съседните общини Исперих и Кубрат. Главен инспектор Димитров посочи, че в помощ на акцията за гасене на възникналия пожар с водоноски се включили от „Воодснабдяване Дунав“ и от Фирма H2O 2012 Разград. 
Движението по улиците около магазина все още е отцепено.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари