Lord Of The Dance пристига в София с три тира костюми, техника и декори

Танцьорите от Lord Of The Dance пристигнат у нас ден по-рано от първоначалния им план – на 16 май, с два автобуса, един найтлайнер и с три тира с техника, декори и костюми, съобщават организаторите..
„Танцьорите са готови за срещата си с любимата българска публика и обещават да й подарят неповторими емоции с невиждано вълшебно танцово шоу“, допълват организаторите.
По думите им билетите за двата концерта в София на 18 май са били напълно разпродадени месеци преди датата, затова бе обявен и трети  спектакъл в столицата – на 17 май.
Основателят на трупата Майкъл Флетли, който държи рекорда за най-много направени стъпки в секунда в света (35 стъпки), и който рекорд сам подобрява през 1998 г. на 28 стъпки, никога не пропуска да сподели, че много харесва България и трупата му винаги е посрещана топло и възторжено тук.
Както писа БТА гастролите в София и Варна са част от актуалното световно турне в неговата европейска част, с което трупата продължава да отбелязва 25-ата година от основаването си.
/ДД

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари