НачалоБългарияЛюбомир Аламанов: Времето за големите манипулации започва. Активирани са армии от тролове

Любомир Аламанов: Времето за големите манипулации започва. Активирани са армии от тролове

„Голяма част от политическите сили не ис да излязат и да заявят публично своите позиции. На повърхността виждаме клиширани фрази, общи пожелания и обещания, които не е ясно как ще бъдат сбъднати. Сред хората, когато отидат, политическите сили говорят различни неща – опитват се да плашат, да дават обещания и т.н. Слоганите, с които се заявиха част от политическите партии вече, са толкова клиширани и лишени от всякакво ържание, сякаш са равени с генератор за случайни послания“.

Това каза пред комуникационният експерт Любомир Аламанов. Според него партиите не са вярвали, че толкова скоро ще има нови избори и не са подготвени психологически:

„Отново няма да видим задълбочени дебати и истински сблъсък на идеи. Виждат се само обвинения и контраобвинения. Така отвращението на хората от политическата класа става все по-видимо“.

По думите на Любомир Аламанов служебният кабинет се държи като предизборен щаб на „една определена политическа сила“:

„Запалване на страхове, където ги няма, ще бъде основният мотив“.

Той изтъкна, че социалните мрежи ще бъдат поле за битка преди изборите на 2 октомври и добави, че вече има „армии от тролове“, които са активирани:

„Хората да внимават какво четат по социалните мрежи и да си проверяват информацията, защото времето за големите манипулации започва сега“.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

АКТУАЛНО