Мариус Куркински ще гостува в Разград с моноспектакъла си „Нашенец“

Мариус Куркински ще гостува на разградска сцена с моноспектакъла си „Нашенец“, в рамките на националното си турне. Спектакълът ще бъде представен на 15 май в залата на Общинския културен център, съобщи организаторът на представлението в лудогорския град Петър Петров. 
В „Нашенец“ актьорът се превъплъщава в различни герои по произведения на хумориста Димитър Чорбаджийски, известен с псевдонима си Чудомир. На сцената Куркински пресъздава типичното за автора остроумие и виждания за живота и обществото, поднесени чрез забавни и трогателни истории. Какво би бил този свят на трудности, главоблъсканици, амбиции и тревоги, без животворният полъх на хумора. Много от Чудомировите разкази са изградени като диалог или монолог. Неслучайно тези герои носят прозвището нашенци – нещо близко, което е и наше, присъщо и на нас, разказват от екипа на Мариус Куркински.
От екипа на театралния и киноактьор отправят покана към разградската публика да съпреживеят заедно с твореца неговото ново артистично достижение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари