Мъж е убил 60-годишния си баща в Симеоновград, след което се е самоубил

Мъж на 38-годишна възраст от Симеоновград е убил 60-годишния си баща, след което се е самоубил, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Хасково. Инцидентът е станал вчера в града край Марица.
Около 11:15 ч. в Районното управление (РУ) в Харманли е получен сигнал от 45-годишен машинист на товарен влак, за това, че е блъснал човек. При движението си по ж.п. линията от Симеоновград за Харманли при 258 км машинистът забелязал мъж да стои близо до линията. При  приближаване на влака, мъжът скочило пред машината и след удара загинал на място. Машинистът на товарната композиция е тестван за употреба на алкохол и наркотици, като пробите му са отрицателни. Установена е самоличността на загиналия, той е 38-годишен мъж от село Дебелт, община Средец.
През същият ден в 20:00 ч. в участъка в Симеоновград е получен сигнал от 66-годишен мъж от града, че е намерил починал в къщата си 60-годишния си брат с порезна рана на врата. На местопроизшествието са извършени огледи в присъствието на съдебен лекар.
След проведени оперативни действия и преглед на записи от камери за видеонаблюдение в дома на убития, е установено, че мъжът, загинал на ж.п. линията, е убил 60-годишния си баща.
По двата случая са образувани досъдебни производства, а работата по тях продължава, допълват от полицията.
Предишният случай на отцеубийство в региона бе на 23 март миналата година в Димитровград, когато Ангел Георгиев (28 г.) преби 71-годишния си родител, който пичана три дни по-късно в болница.  

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари