Михаела Маринова, Поли Генова, Искрата и Дара Екимова излизат на сцената на „Отново на училище“

Рекламирай в beZpartien.bg

Михаела Маринова, Поли Генова, Искрата, Дара Екимова, Валерия Войкова-Vall и Тони Куон  ще излязат на сцената на „Отново на училище“, съобщават организаторите на концерта от радио N-Joy. Събитието е на 16 септември, на голямата поляна в Южния парк.
Всички почитатели на хубавата музика ще  се насладят на хитови парчета, ще се срещнат с любимите си изпълнители, ще могат да се включат в зелена акция по почистване на района и ще получат полезни съвети за предпазване в рискови ситуации, коментират организаторите. 
В рамките на „Отново на училище“ радиото организира и акция за почистване на открито, част от националната доброволческа кампания „Да изчистим България заедно“. Всички посетители ще получат ръкавици и чували, и могат да се включат в почистването на района. И тази година N-Joy поставя фокус върху безопасността, като за децата и родителите ще бъде организирана среща с представители на главна дирекция „Национална полиция“, както и на главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“, по време на която ще бъдат дадени полезни съвети за превенция в рискови ситуации и безопасност по пътищата. 
По време на събитието всички гости ще имат възможност да се включат в различни щафетни игри и предизвикателства за ловкост и бързина, състезавайки се за страхотни награди. 
/ДД

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *