Министърът на вътрешните работи награди директора на Областната дирекция на МВР – Шумен старши комисар Георги Гендов

Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов награди директора на Областната дирекция на МВР (ОДМВР) – Шумен старши комисар Георги Гендов с Почетен знак – първа степен. Наградата е присъдена за постигнати високи професионални резултати, инициативност и професионализъм, съобщиха от  ОДМВР – Шумен.
Както БТА съобщи, за постигнати високи професионални резултати, съществен принос при изпълнение на служебните задължения и по случай професионалния празник на МВР, близо 1300 служители от структурите на ведомството са отличени със заповеди на министър Калин Стоянов, на неговите заместници, на главния секретар и на административния секретар на МВР.
Припомняме, че служители на ОДМВР – Шумен бяха наградени по случай професионалния им празник. Петдесет служители на Областната дирекция бяха наградени с писмена похвала за висок професионализъм при изпълнение на служебните за професионалния си празник.
Служителиители на ОДМВР – Шумен отбелязаха 145-годишнината от създаването на МВР и професионалния празник на служителите – 5 юли със спортни състезания.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари