Младата певица Лидия Ганева за първи път работи с Ангел Дюлгеров като музикален продуцент

Рекламирай в beZpartien.bg

Младата певица Лидия Ганева за първи път работи с Ангел Дюлгеров. Музикантът от екипа на Лили Иванова е музикален продуцент на песента „Няма да се променя за теб“, съобщават от „Орфей мюзик“.
Това е втората авторска песен на български език на финалистката от осмия сезон на „Гласът на България“. Лидия Ганева разказва, че е написала парчето за десет минути: „Импровизирах всичко и за голямо щастие записах тези десет минути. Така на бял свят се появи „Няма да се променя за теб“. Песента не е любовна, нито е посветена на някого. По-скоро искам да представя онази битка, която всички водим със себе си, когато, заобиколени от самозабравили се хора, искаме да останем верни на собствените си принципи“. 
„Посланието, което искам да предам чрез тази песен е вдъхновено от жените, които се борят с вятърни мелници в любовта. В крайна сметка, единствено тя или нейната липса може да ни накара да потеглим в съвсем различна посока“, казва 18-годишната певицата. Твърди, че е осъзнала, че начинът, по който обичаме, и изборите, които правим, са в голяма степен отражение на мястото и обществото, в което живеем. „Няма да се впускам в детайли за проблемите на нашето общество, мисля, че са очевидни“, допълва още тя.
Видео с режисирано от Жоро Пеев. „Знаех, че искам да работя с него заради начина, по който успява да предаде чувствителността на артистите, с които работи“, казва Лидия Ганева. Още при първия им разговор, се оказало, че идеите им за това как си представят видеоклипа са изключително сходни, и се сработили изключително бързо.
/ДД

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *