Мобилни екипи на Областната дирекция на МВР – Шумен провеждат срещи с жители на малките населени места

Мобилни екипи на Областната дирекция на МВР – Шумен провеждат срещи с жителите на отдалечени и малки населени места на територията на областта през месец юли. Днес те посещават селата Калино и Каменяк. Срещите се провеждат в кметствата на двете селища, съобщиха от полицията.
По график се предвижда на 11юли мобилните екипи да бъдат на територията, обслужвана от Районното управление на МВР – Велики Преслав, за да се срещнат с жителите, кметовете и кметски наместници на селата Ловец и Менгишево. Първата среща  в Ловец започва в 10:00 часа, а в село Менгишево е от 11:00 часа.
С жителите на селата Мировци  и Стоян Михайловски  са предвидени срещи на 18 юли. В 10:00 часа в кметството на Мировци е насрочена първата срещата с местните жители, а в 11:00 ще започне срещата в село Стоян Михайловски.
На 25 юли мобилните полицейски екипи ще посетят селата Хърсово и Църквица. Срещата в село Хърсово е от 10:00 часа, в сградата на кметството, а в село Църквоца – от 11:00 часа.
В мобилните екипи са включени полицейски инспектори от криминална полиция, икономическа полиция, охранителна полиция и на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” – Шумен. Тяхна задача е да проверят има ли нерешени проблеми от компетентността на полицията. По приетите сигнали, които не са от компетентността на полицията, ще се предприемат действия за уведомяване и търсене на решение на проблемите от институциите, от които това зависи, допълват от Областната дирекция на МВР – Шумен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари