НачалоИкономика"Мултивак" е домакин на събитие, посветено на най-новите тенденции за порциониране и...

„Мултивак“ е домакин на събитие, посветено на най-новите тенденции за порциониране и опаковане

„Мултивак Груп“ ще открие днес централното си събитие за 2022 година у нас – „GMS 400 – максимална производителност на порциониране за средноголеми производства“, в шоурума си в Индустриална зона -Божурище, съобщават от пресцентъра на компанията.
Официалната церемония ще започне под звуците на родопска каба гайда от 10:00 часа.
Събитието се състои от теоретична и практична част, о в него участие ще вземат д-р Митко Василев, главен управител на Германо-българската индустриално-търговска камара, Мерием Мустафа, управител на „Мултивак България Продакшън“, Трифон Филипов, управител на „Мултивак България“, представители на баварския машиностроителен завод „Ти Ви Ай Ентвиклунг & Продукцион“ и партньори в областта на рециклируемите опаковъчни материали и термичната обработка на месни продукти.
По време на теоретичната част присъстващите ще се запознаят с най-новите тенденции за порциониране и опаковане на телешко, свинско и агнешко месо; иновативни опаковъчни материали и високоефективни и щадящи околната среда системи за горещо опушване и интензивно охлаждане на месни продукти.
За първи път в България ще бъде демонстрирана компактна и високоефективна автоматична производствена линия, с помощта на която може прецизно да се порционира и опакова прясно месо без кост. Технологията е насочена основно към нуждите на средноголеми месопреработвателни предприятия и транжорни, интегрирани в големи супермаркети.
Високотехнологичната порционираща система GMS 400 беше удостоена с награда от реномираното жури за иновации в категорията „Машини за преработка на месо“ по време на най-голямото в света специализирано международно изложение IFFA 2022 във Франкфурт на Майн, се припомня в съобщението.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

АКТУАЛНО