НачалоБългарияМВР започва подготовка за изборите

МВР започва подготовка за изборите

инициира работни съвещания с директорите на и началниците на полицейски управления по апелативни райони. Със заповед на министър е изготвен график за работните съвещания. Основната цел е обсъждането на въпроси, свързани със създаването на организация за провеждането на изборите за народни представители в 48-ото Народно събрание и противодействие на престъпления срещу избирателните права на гражданите, съобщават от Dariknews.bg.

Други акценти ще бъдат резултатите от превенцията и противодействието на конвенционалната престъпност, състоянието на пътнотранспортния травматизъм, дейността по разследване на престъпления – предизвиелства и констатирани слабости на етапа на доебните производства.

Заместник главният секретар главен комисар Станимир Станев и директорът на ГД „Национална полиция“ главен комисар Атанас Илков ще проведат поредицата от работни срещи по апелативни райони с директорите на СДВР и ОДМВР в страната (на 7 и 8 септември – в , , Велико и Пловдив, на 9 септември – в ).

Ще участват началниците на прилежащите им районни управления, на отделите на криминална, икономическа и охранителна полиция, пътна полиция и разследване към ОДМВР. Поканени за участие са и представители на съответните апелативни прокуратури.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

АКТУАЛНО