НачалоБългарияНа границата /Гюешево/: Не се допускат български граждани на територията на...

На границата /Гюешево/: Не се допускат български граждани на територията на Северна Македония

4
1

Екипът на bezpartien.bg, беше обявен за заплаха за националната сигурност. Граничните власти на Северна Македония, умишлено забавят или не допускат българи на територията на претендиращата за членство в ЕС.

Снимка: bezpartien.bg

Демерджиев: Имам данни за спрени българи на границата с РС Македония и забранителен списък

Вътрешният министър  има данни за български гражданиспрени на границата с Република . По думите му обаче те „не са толкова много”.

Снимка: bezpartien.bg

„За мен са важни две неща – не само дали ще бъдат спрени, а и как ще бъдат обработени техните документи”, посочи още вицепремиерът.

Демерджиев има и информация за забранителен списък.

„В него влизат малко лица – не знам обаче колко ще бъдат спрени. За мен е важно да разбера това”, уточни той.

Днес при строги мерки за сигурност в се отбелязват 151 години от рождението на Гоце Делчев.

По рано, вътрешният министър Демерджиев заяви по-рано: 

Има български граждани, спрени на границата със Северна Македония, съобщи пред Нова телевизия служебният вътрешен министър Иван Демерджиев. По думите му обаче те „не са толкова много”.

„За мен са важни две неща – не само дали ще бъдат спрени, а и как ще бъдат обработени техните документи”, посочи още вицепремиерът.
Демерджиев посочи още, че знае за забранителен списък с лица, които няма да бъдат допуснати в Северна Македония.
Отбелязваме 151 години от рождението на Гоце Делчев, риск от провокации в Скопие
Властите в Северна Македония въведоха строги мерки за сигурност в Скопие заради очакваните групи от България и заканите за блокади по пътищата. Подстъпите към църквата „Свети Спас“, където са положени костите на революционера, за затворени. Ота и организиращи се в социалните граждани готвят различни прояви около църквата. Днес цветя пред саркофага ще могат да сложат само делегации и хора, които предварително са записани в , а не всички граждани. Това се прави за първи път тази година.

 

Над 100 автомобила са спрени на ГКПП „Гюешево“, където майки и деца, както и български граждани, които просто искат да посетят Северна Македония за предварително уговорени почивки или екскурзии. /ВИДЕО/

Умишлено се бави пропуселният режим или не се допускат български  граждани, по предлог, че системата на македонските гранични власти не работи, но въпреки това от Македония в посока България се пропускат леки и тежкотоварни автомобили.

 

Още вчера /03.02./ редта ни изпълни всички изисквания на Македонският , който беше създаден именно заради това, да се ограничат влизанията на граждани на територията на Македония.

Екипът, който беше определен да отрази случващото се в Македония, беше обявен като заплаха за националната сигурност на западната ни съседка.

Последвайте страниците ни в “ Фейсбук “ / Facebook /  и канала ни в “ YouTube „, за да следите „на живо“ работата ни. 

Можете и да спонсорирате дейността ни, като равите  ТУК

Симон Милков
Симон Милков
Симон Милков, е журналист на свободна практика. Популярен със своите авторски рубрики "Шибанистан" и "ПарламентьорЪт". Информационна агенция "БезпартиенБГ", е създадена също по негова идея, като източник на свободна и независима гражданска журналистика. За контакт: s.milkov@bezpartien.bg
ПРОЧЕТИ ОЩЕ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

АКТУАЛНО