На председателски съвет се разбрахме да създадем комисии и те да започнат да работят от следващата седмица, каза Станислав Балабанов от ИТН

Днес имаше председателски съвет, на който се разбрахме да създадем комисии и те да започнат да работят от следващата седмица. Това съобщи пред журналисти в Народното събрание Станислав Балабанов от „Има такъв народ“ (ИТН).
В момента парламентът имитира работа, тъй като няма нито формирано мнозинство, нито желание от другите политически формации да осъществяват задълженията си, смята Балабанов. По думите му е важна актуализацията на бюджета по определени пера, която трябва да се случи в следващите седмици.
ИТН няма да подкрепи втория мандат на ДПС и е готова да получи третия мандат, каза депутатът. Ако президентът връчи мандата на други формация, ИТН ще се отзове, ако получи покана за разговори, добави той.
Имаме готова програма, която може да предложим за обсъждане. Ако намерим допирни точки с другите политически формации, тези приоритети ще бъдат фиксирани с конкретен срок за изпълнение, коментира Станислав Балабанов и обясни, че може да се потърси политическа отговорност, когато сроковете не се спазват.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари