Националното представителство на студентските съвети организира 17-ото издание на Националния приз „Студент на годината“

Рекламирай в beZpartien.bg

Национално представителство на студентските съвети (НПСС) ще отличи на официална церемония най-успешните студенти на България в 17-ото издание на Националния приз „Студент на годината“, съобщават организаторите.
Официалната церемония, с която ще бъдат наградени най-успешните студенти на България, ще се състои на 1 март 2024 г. в София.
Националният приз „Студент на годината“ се учредява в началото на 2006 г. по инициатива на делегатите в Общото събрание на Националното представителство на студентските съвети в Република България и се организира съвместно с Министерството на образованието и науката.
Конкурсът има мисията да популяризира постиженията на българските студенти пред българската общественост, удостоявайки студенти от всички области на висшето образование.
Студентите трябва да докажат своите постижения, представяйки документи за постигнатите резултати в научната, културната, спортната и друга дейност, свързани с образователния процес на национално и международно ниво.
Партньори на събитието са Министерството на образованието и науката, Министерството на младежта и спорта, Министерството на здравеопазването, Националният студентски дом, „Банка ДСК“, „Сименс“, „Студентски столове и общежития“ ЕАД, Съветът на ректорите на висшите училища и други.
Националният приз „Студент на годината“ е най-престижният конкурс за млади хора в България. Кандидатите трябва да изпратят документите си за участие до 16 февруари 2024 г., информират от НПСС.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *