Над 600 мажоретки взеха участие в откриването на фестивала „Слънчева Бесепара“

Над 600 мажоретки от 32 отбора взеха участие в началото на фестивала „Слънчева Бесепара“. Утре сутрин те ще продължат надпреварата за призови места и специални награди в спортна зала „Васил Левски“.
Част от журито, които ще оценява мажоретките са Юлия Мумджиева – президент на Българската федерация по мажоретен спорт и батон туърлинг, Желка Банович – президентът на Световната федерация по мажоретен спорт, и международният съдия Даниела Чепо.
Днес по-рано се състоя пресконференция на Българската федерация по мажоретен спорт и батон туърлинг и Общински детски комплекс, като нея бяха представени осъществяването на първият по рода си курс за национални треньори и съдии, воден от Желка Банович и Даниела Чепо, броят на мажоретките, участващи в „Слънчева Бесепара“ и плановете за бъдеще съвместна работа между Българска федерация по мажоретен спорт и батон туърлинг и Световната федерация по мажоретен спорт.
Фестивалът се осъществява с финансовата подкрепа на Общината и под патронажа на кмета на общината Петър Куленски, посочват от Общински детски комплекс.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари