Народното събрание ще изслуша служебния министър на енергетиката Владимир Малинов, предвижда първа точка от програмата за днес

Народното събрание ще изслуша служебния министър на енергетиката Владимир Малинов относно диверсификация на газовите доставки и предоговаряне на споразумението с турската енергийна компания „Боташ“ ЕАД. Това предвижда първа точка от програмата за работа на депутатите, публикувана на интернет страницата на парламента.
Искането за изслушване е внесено от Кирил Петков и депутати от „Продължаваме промяната – Демократична България“ (ППДБ).
По искане на Явор Божанков,  депутат от ПП-ДБ, като следваща точка в дневния ред е предвидено изслушване на служебния министър на вътрешните работи Калин Стоянов за случая с битото момче на плаж „Градина“ в Созопол.
По искане, внесено от народния представител Лена Бориславова (ПП-ДБ), като точка трета се очаква изслушването на служебните министри на здравеопазването Галя Кондева и на вътрешните работи Калин Стоянов във връзка с разпространението и употребата на райски газ от лица под 18 години. 
Очаква се още парламентът да изслуша и служебния министър на регионалното развитие и благоустройството Виолета Коритарова и председателя на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“ Йордан Вълчев във връзка с напредъка на строителството на автомагистрала „Хемус“ и старта на строителството на Автомагистрала „Черно море“. Искането е внесено от народния представител от „Възраждане“ Коста Стоянов. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари