Не искаме да управляваме самоцелно, а така че да се развива България, каза в Крепча председателят на ДПС Джевдет Чакъров

Не искаме да управляваме самоцелно, а така че да се развива България, каза в село Крепча председателят на ДПС доц. д-р Джевдет Чакъров. Той присъства на традиционния възпоменателен събор в памет на майските събития от 1989 г., на който Областната структура на ДПС в Търговище откри предизборната си кампания. Представени бяха кандидатите за народни представители в 50-то Народно събрание от Търговищки избирателен район и за членове на Европейския парламент.
Джевдет Чакъров, водач на кандидатската листа за евроизборите и на партийната листа за парламентарните избори в Разград и в Силистра, каза: „България трябва да започне да се развива. През последните три години има много пропуснати моменти“. Председателят на ДПС коментира и кризите в страната – демографска, образователна, в здравеопазването и в социалната политика. Той говори и за важността на евроизборите и посочи присъстващите Илхан Кючюк, Искра Михайлова и Елена Йончева като добър пример за европейски политици. 
Водачът на листата за народни представители за 28 МИР – Търговище Джейхан Ибрямов, се обърна с призив да се върне нормалността в страната и развитието ѝ да продължи, като апелира за активност на вота на 9 юни.
На събора бе припомнен героизмът на местните хора по време на маските събития. „Ако нямаше май 1989 г., нямаше да има ноември 1989 г. Днес честваме победилата демокрация“, бе категоричен Ибрямов. 
БТА осигурява равнопоставено отразяване на предизборните кампании на всички регистрирани за участие в изборите партии, коалиции и инициативни комитета. Редът и условията за това може да видите тук.
 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари