Необходимо е отговорно управление- сглобки, некоалиции, бяха неуспешен модел, каза водачът на листата на ГЕРБ в Стара Загора Красимир Вълчев

Днес политическа партия ГЕРБ регистрира листата си с кандидати за народни представители от 27 Многомандатен избирателен район-Старозагорски. 
„Ние в най-голяма степен може да съставим работещо и отговорно правителство. Много е голяма разликата дали ще бъдем с резултат 29, 27 или 25 процента. Единствената гаранция за стабилно управление е ГЕРБ да има по висок резултат“, каза пред журналисти след регистрацията на листата нейният водач Красимир Вълчев. „Няма да можем сами най-вероятно след това. Трябва да забравим всякакви експерименти след това. Необходимо е отговорно управление- сглобки, некоалиции, бяха неуспешен модел“, каза Вълчев.
Той подчерта, че ГЕРБ имат амбицията да са първи и винаги са имали тази амбиция. „Показвали сме го, че можем. Смятаме, че е време да приключим с безвремието. Минаха три години- пробвахме промяна, илюзорна промяна, фалшива промяна. Като резултат- виждаме безвремие, отслабени институции, липса на инвестиции, мигранти. България е на предпоследно място по усвояване на средствата от Плана за възстановяване и устойчивост“, коментира още Красимир Вълчев.
ГЕРБ регистрира пълна листа от 22-ма кандидати. „Листата е балансирана и има представители на всички общини от областта. Има представители на много сфери и професионални области“, посочи Красимир Вълчев. На първите места пет места са Красимир Вълчев, Маноил Манев, Илиана Жекова, Антон Тонев и Десита Петкова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари