Неслучайно интересът към вас е голям, защото вие сте новата сила в парламента и е важно да се чуе мнението ви, обърна се президентът Румен Радев към „Величие“

Неслучайно интересът към вас е голям, защото вие сте новата сила в парламента и е важно да се чуе мнението ви, защото всеки глас в тази предизвикателна политическа обстановка е изключително важен. Как виждате участието си във всички тези процеси или имате да предложите нещо ново, попита президентът Румен Радев в началото на консултациите с представителите на „Величие“.
Както знаете, ниската избирателна активност е истинско предизвикателство за политическата система, но за вас изборите бяха безспорен успех и ви гарантираха място в парламента, посочи държавният глава.  Уверен съм, че следите как се развиват консултациите. Очертаха се вече няколко варианта за съставяне на правителство – от правителство на малцинстввто, през програмен кабинет с експерти, през анти ГЕРБ- ДПС коалиция, както и амбицията на БСП да участват по-активно в процеса по фомиране на правителство, каза още президентът Румен Радев. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари