Невена Цонева, Лилия Стефанова и Борис Солтарийски са гости на 20-я Празник на розата и минералната вода в Павел баня

Невена Цонева, Лилия Стефанова и Борис Солтарийски са изпълнителите в кулминационната вечер на Празника на розата и минералната вода в Павел баня на 15 юни, съобщиха от местната администрация. Изпълнителите ще гостуват в града по покана на кмета Иса Бесоолу. В концерта ще участват и балет „Магаданс“. Той ще се състои на лятната сцена на площад „Освобождение“.
С това ще завърши 20-ото юбилейно издание на Празника на розата и минералната вода в града. Както БТА съобщи, тази година инициативите започват на 13 юни с избор и коронясване на Царица Роза и Цар на минералната вода.
На 14 юни на лятната сцена в центъра на града ще се състои празничният юбилеен концерт на павелбанския фолклорен ансамбъл „Детелини”, а на 15 юни в градския парк децата от детска градина „Синчец” ще представят тяхното „Шоу с аромат на рози”. Традиционно ще се състои и откриването на кулинарното изложение на ястия, занаяти, обичаи „Селски дворове”, в което ще се представят всички населени места от общината. Преди закриващия концерт ще има и карнавално шествие. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари