НачалоБългарияНикола Минчев: На този етап няма как да се водят разговори с...

Никола Минчев: На този етап няма как да се водят разговори с ГЕРБ за коалиция

Не изпитвам разочарование от социологическите проучвания. Такива сме виждали и преди и те не отразяват реалния резултат. Колко ще спечелим и колко ще загубим, ще видим на 2 октомври. Социологическите проучвания представляват моментна снимка на електоралните нагласи, те не отразяват текущата динамика. Ние ще посетим максимално много населени места и ще се срещнем с максимално много хора, за да ги убедим да гласуват за нас. Това заяви в ефира на „Лице в лице“ по bTV бившият председател на 47-ото Народно събрание и кандидат за депутат от „“ Никола Минчев.

Минчев изрази мнение, че „българското задкулисие“ е това, което е свалило правителството им.

Действията ни срещу корупционните практики, о това на „Капитан Андреево“, не бяха простени от българското задкулисие, което ни свали, коментира той.
Никола Минчев бе категоричен, че на този етап няма как да се водят разговори с за коалиция.

В последните 12 години този ГЕРБ ни докара не просто да не достигнем по стандарт Западна , а ротив – разтвори още по-голяма ица между нас и тях, напомни кандидатът за народен представител, цитиран от novini.bg.

По темата с наводненията в Пловдивска област, Никола Минчев отбеляза, че гледа на това бедствие от човешката му страна, което описа като „трагедия“.
Призоваваме всеки, който може, да се включи като доброволец. Ние също се включихме в рамките на днешния ден. Хората имат нужда от много работна ръка, защото наносите са изключително сериозни. Има нужда и от доста тежка техника, защото не става само с голи ръце и лопати, разказа Минчев.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

АКТУАЛНО