Николай Денков откри предизборната кампания на „Продължаваме промяната – Демократична България“ в Шумен

Коалиция „Продължаваме промяната – Демократична България“ откри предизборната си кампания в Шумен и представи листата си за парламентарните избори.
Радвам се, че откриваме кампанията точно днес, на 11 май, на празника на града и на светите братя Кирил и Методий, каза водачът на листата Николай Денков. Фактът, че сме избрали този празник, показва, че Шумен, освен много история, има и светло бъдеще, посочи той и добави, че когато се комбинира историята с култура, просвета и наука, то това „оформя“ нашите деца и осигурява бъдеще на града и на България. 
Денков припомни основните успехи на редовното правителство, което оглавяваше. „Когато заговорим за основните ни резултати и постижения, виждаме, че хората разбират, че си е струвало. Увеличението на доходите, включително на пенсиите, безплатните лекарства, стъпките за по-достъпно и качествено образование и здравеопазване, подкрепата за бизнеса и за индустрията, безпрецедентните средства, които отпуснахме за общински инвестиционни проекти и за културата, показват, че имаше грижа във всички тези сектори“, посочи той. По думите му не бива да се допуска този напредък да спре или още по-лошо – да тръгне назад. „Имаме сигнали, че това може да се случи. Затова на тези избори имаме нужда от подкрепа“, каза още водачът на листата.
 
 
 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари