Нов общински съветник влиза в състава на Общинския съвет в Разград

Рекламирай в beZpartien.bg

Нов общински съветник влиза в състава на Общинския съвет в Разград. Станислава Русева от местната коалиция БСП за България (Коалиция „БСП за България“, ПП „ВМРО-Българско национално движение“) заема мястото на Елка Неделчева, чиито правомощия бяха предсрочно прекратени поради избирането ѝ за зам.-кмет на Община Разград.
Председателят на Общинската избирателна комисия Невин Скендер връчи на Русева удостоверението за избран общински съветник. Преди това Русева положи клетва, че ще спазва Конституцията и законите на страната, и във всичките си действия ще се ръководи от интересите на гражданите в Община Разград и ще работи за тяхното благоденствие.
Промяната в състава на местния парламент налага и актуализиране на състава на постоянните комисии при Общинския съвет. Станислава Русева ще бъде включена като член в състава на комисиите по бюджет, финанси и икономическа политика и по опазване на околната среда и зелена енергия, и като председател на комисията по законност, превенция на корупцията, контрол на решенията, предложения на гражданите и връзка с неправителствени организации, на мястото на Николай Пенчев, който остава член на същата постоянна комисия.
Станислава  Русева е юрисконсулт на „Балканфарма-Разград“ АД. За нея това ще бъде втори мандат като общински съветник. 
Заседанието на Общинския съвет в Разград започна с едноминутно мълчание в памет на патриарх Неофит. В дневния ред на сесията на местния парламент са включени за разглеждане 37 докладни записки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *