Нов заместник-кмет е част от управленския екип на Община Плевен

Нов заместник-кмет с ресор „Териториално развитие“ е част от управленския екип на Община Плевен. Това е инж. Митко Спасов, съобщиха от пресцентъра на местната администрация. 
Митко Спасов по професия е строителен инженер по водоснабдяване и канализация. 28 години от трудовия му стаж е преминал във „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Плевен (ВиК), от които 18 години е управител на дружеството. Преди това е бил технически ръководител и проектант. 
За свой първи приоритет в работата си инж. Спасов посочи решаването на проблема с питейната вода и водоснабдяването в Плевен. „Като човек, който 18 години е бил управител на ВиК – Плевен, имам нужния опит и познавам казуса в детайли. Наясно съм с механизма и действията, необходими за решаването на въпроса“, допълни той.
Като следващ свой приоритет новият заместник-кмет на Плевен посочи решаването на проблемите с канализацията и отводняването на ниските участъци при обилни валежи в града. Първите стъпки в тази посока ще бъдат обследване на канализационната мрежа, след което ще бъде изготвен и проект за ремонт. 
Припомняме, че на позицията като заместник-кмет с ресор „Териториално развитие“ досега беше инж. Владислав Иванов. В ръководния екип на Община Плевен към момента има още двама заместник-кметове. Елина Димитрова е с ресор „Хумантиарни дейности и проекти“, а Маргарита Бахнева отговаря за финансите.  

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари