Новата песен на Орлин Горанов е част от предстоящ негов албум

„Не казвай сбогом тази нощ“ се казва новата песен на Орлин Горанов и видеото към нея. Създадена и записана през 2016 година по покана на композитора Ивайло Терзиев, сега тя стига до широката публика, разказват от екипа на изпълнителя.
По думите им звученето е нежно, вълнуващо, завладяващо, подчинено на характерния стил на пеене на Орлин Горанов. На това цялостно усещане и вдъхновение стъпва Джийсън Брад Люис, който е режисьор на видеото. За него той избира актрисата и модел Диляна Попова в ролята на Мечтанието.
„Исках Диляна да бъде мисъл. Мисълта за красивата жена, която срещаш на улицата и в която се влюбваш. След това да те преследва навсякъде във всичко, което правиш, да изпълва дните ти, да те усмихва, натъжава, вълнува. Диляна Попова е изключителен професионалист, за първи път работим заедно и съм запленен от възможностите ѝ“, разказва режисьорът.
„Много е важно да усетя песента, да я почувствам своя. Да се свържа с текста, да си представям картини, докато я слушам и да ме кара да мечтая. Така беше и с тази, дойде при мен, като топъл летен дъжд. Влюбих се в нея още от първото слушане. И какво по-хубаво от това да не си казваме сбогом“, казва Орлин Горанов. 
„Не казвай сбогом тази нощ“ е част от предстоящия албум на Орлин Горанов, който се очаква да излезе тази година.
Както писа БТА, певецът подготвя „50 години магия на сцената“ с турне в страната и концерт-спектакъл в зала 1 на НДК – на 19 ноември. Първото гостуване е в Пловдив – на 26 юни, следват Шумен – 28 юни, Велико Търново – 5 август, Плевен – 6 август, Стара Загора – 9 август, Варна – 6 октомври, и София – 19 ноември.
/ДД

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари