Новият бюджет на София гарантира хаос и анархия, заяви Карлос Контрера от ВМРО

Рекламирай в beZpartien.bg

„Новият бюджет на София гарантира хаос, анархия и пълен батак“, заяви общинският съветник от ВМРО Карлос Контрера по повод на приетата днес от Столичния общински съвет (СОС) финансова рамка на столицата.
Бюджетът подкрепиха групите на ГЕРБ-СДС и „Продължаваме промяната – Демократична България“ („Спаси София“). „Против“ бяха „БСП за България“, „Има такъв народ“ и „Възраждане“. Към гласовете „против“ се присъедини и общинският съветник от ПП „ВМРО – Българско национално движение“ Карлос Контрера.
Зачеркнаха всичките ни добри идеи и за транспорт, и за инфраструктура, и за екология, и за образование и спорт, заяви Контрера. Според него бюджетът е необмислен и не гарантира развитие на градския транспорт, инфраструктурните проекти, поддръжката на улиците, чистотата.
ВМРО не подкрепя бюджета, защото „Продължаваме промяната – Демократична България“ („Спаси София“) не са приели и една десета от предложенията им. Според Карлос Контрера софиянци не могат да очакват нищо особено от Общината през тази година. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *