Новият областен управител на Стара Загора Методи Марков официално встъпи в длъжност

На официална церемония новият областен управител на Стара Загора Методи Марков встъпи в длъжност. Досега изпълняващият длъжността Ива Радева предаде печата на Областната администрация.
„Изпълних това, което бях заявила в началото. Благодаря за съвместната и, надявам се, ползотворна работа с всички кметове и представители на местната власт. Пожелавам успех на новото ръководство“, каза Ива Радева.
Марков прие печата, като заяви, че Областната aдминистрация ще продължи да работи в синхрон с общините за реализацията на политиките на държавата в различите сектори и ще полага всички необходими усилия да е в ролята на медиатор между тях при осъществяване на инвестиционните и инфраструктурните им проекти в полза на гражданите. 
Методи Марков беше назначен от служебното правителство за областен управител на Стара Загора на 3 юли. Той е магистър по „Педагогика“ и „Публична администрация“ от Академията на МВР. Работил е в Националната служба за сигурност. Бил е началник на звено „Инспекторат“ в Община Стара Загора и два мандата заместник-кмет на община Мъглиж. Бил е кметски наместник на село Шаново, а последната година беше на поста заместник-областен управител на Стара Загора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари