Новият областен управител на Търговище Гюрсел Хасанов встъпи в длъжност

Новият областен управител на Търговище Гюрсел Хасанов встъпи в длъжност, приемайки поста от Гергана Цонева, съобщиха от пресслужбата на администрацията.
Промяната стана факт след решение на Министерския съвет от 26 юни.
„За един областен управител и ръководител е много важна експертността на администрацията. Приемам новото предизвикателство с отговорност и уважение към постигнатото до момента. С експертност, стиковка и работа в екип всичко се получава и резултатите не закъсняват. Разчитам на целия екип на Областна администрация – Търговище, за да работим заедно и да вървим напред“, каза Хасанов при встъпването си в длъжност, цитиран от администрацията. 
От областната администрация информираха, че Гюрсел Хасанов е роден на 16 октомври 1987 г. Възпитаник е на Професионална гимназия „Джон Атанасов“ в Търговище. Завършва висшето си образование в специалност „Актюерски техники в застраховането“ в Стопанска академия „Д.А.Ценов“ в Свищов. Магистър е по финансов мениджмънт. Икономист по образование.
След дипломирането си работи четири години в застрахователно дружество „БУЛ ИНС“, като инспектор ликвидация на щети и оценка на риск. В професионалната си биография от 2014 г. до 2017 г. има административен опит като директор на „Общински пазари“ ЕООД – Търговище.
От 2018 г. до този момент заема длъжността директор „Детско и ученическо хранене“ в областния град.
 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари