Няма да преговаряме за правителство с „Възраждане“, написа във Фейсбук Кирил Петков

Няма да преговаряме за правителство с „Възраждане“, написа в профила си във Фейсбук съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков. Омръзна ми от медийни внушения, чрез преразказ, с които се заблуждават хората, пише още Петков. Според него в 50-ото Народно събрание има две потенциални мнозинства – ГЕРБ и ДПС и „Възраждане“, БСП, „Величие“ и „Има такъв народ“. 
„Нека да е ясно, ПП – ДБ не може да бъде част от тези две мнозинства, защото ние сме антикорупционна и проевропейска коалиция. Нашите избиратели може да са абсолютно спокойни за това“, допълва Петков.  
В този парламент всички партии, които говорят, че са антикорупционни на думи, нека първо го покажат на дела като подкрепят Закона за съдебната власт, Закона за личния фалит и Закона за защита на корупционни сигнали, които ще бъдат внесени за обсъждане, добавя ще Петков. По думите му така няма да е изгубено историческо време и ще продължат реформите в България, „дори когато в този парламент правителство не е възможно“, пише още Петков.
 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари