Нямаме желание за излизане от ЕС и НАТО, защото това не е приоритетно за една държава, каза Ивелин Михайлов от „Величие“

По нашите данни сме между 5 и 9%, би трябвало да са повече. Ще имаме и евродепутат, каза Ивелин Михайлов от партия „Величие“ по БНТ.
На въпрос защо не са заедно с партия „Възраждане“ Михайлов отговори, че имат различно виждане за това какво трябва да се случи. „Ние вярваме, че икономиката трябва да се задвижи, за да можем да имаме вътрешни потоци пари, а не постоянно да разчитаме на външни“, добави Михайлов.
Основната позиция на „Възраждане“ е, че причините България да не е добре, са външни фактори, а ние смятаме, че са вътрешни. Нямаме желание за излизане от Европейския съюз (ЕС) и НАТО, защото това не е приоритетно за една държава. По тази причина ЕС и НАТО не са ни проблем, проблем ни е вътрешната корупция, вътрешните проблеми в страната и трябва да се преборим с тях, обясни той.
Водачът на листата на партията за Европейски парламент Николай Марков каза, че първото, което трябва да се очаква, е да се върне парламентарната република, защото според него в момента ние нямаме такава. Според него няма върховенство на закона. „Ние имаме намерение да ви покажем как се прави реална политика и как бързо се реализират неща, които липсват“, добави Марков.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари