Областната транспортна комисия на Софийска област одобри промени в разписанията по автобусните линии София – Калотина и София – Горна Малина

Рекламирай в beZpartien.bg

Областната транспортна комисия на Софийска област одобри промени в разписанията по автобусните линии София – Калотина и София – Горна Малина. Това съобщиха в сайта на Областна администрация Софийска област. 
Със заповед на областния управител Юлиян Леков е свикано заседание на Областната транспортна комисия на Софийска област, което е председателствано от зам.-областния управител Иван Димитров.
Комисията се събира след писма с настояване на кметовете на Община Драгоман Андрей Иванов и на Община Горна Малина Ангел Жиланов за промени в маршрутните разписания на автобусите по линията София – Калотина и по линията София – Горна Малина. Мотивите, описани в писмата, са за подобряване на качеството на транспортните услуги в областта. 
Областната администрация пое ангажимент за провеждането на работни срещи с представители на Министерството на транспорта, съобщенията и информационните технологии и на Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация“ за подобряване на транспортното обслужване на жителите на Софийска област, се казва в информацията. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *