Областните и общински лидери на ДПС в Смолян заявяват подкрепа за почетния председател Ахмед Доган

В публикации в социалните мрежи областните и общински лидери на „Движеине за права и свободи“ (ДПС) в Смолян заявяват своята подкрепа за почетния председател Ахмед Доган. Представителите на местното ръководство на ДПС оповестиха през последните дни своите позиции основно чрез интернет публикации, публични изявления засега няма.
В оповестена в интернет декларация на Областния съвет на ДПС в Смолян, представителите на Движението отправят апел към лидера и основател д-р Ахмед Доган и съпредседателите Делян Пеевски и д-р Джевдет Чакъров да намерят „пътя към диалога, заедността и единството на партията в името на нашето минало, настояще и бъдеще“. Като оценяваме като единствено правилен пътя, по който ДПС се развива от основаването си до днес, завещан ни от д-р Доган и декларираме подкрепата си за този път на развитие, се посочва в декларацията.
Общинският лидер на ДПС в Смолян Милен Журналов заяви в профила си в социалните мрежи „пълната си подкрепа и доверие в решенията на лидера на ДПС д-р Ахмед Доган“.
„Потвърждавам за пореден път, че стоя, както винаги досега, до д-р Ахмед Доган и неговите решения. Непоколебимо! За доброто на ДПС и нашата родина“, написа областният лидер на движението Румен Пехливанов, който бе назначен миналата седмица за областен управител на Смолян.
Становища в подкрепа на д-р Ахмед Доган завяват кметовете на общини в Смолянско, Областният съвет на Младежкото ДПС, учредители на ДПС в Смолянския регион. „Единственият председател на ДПС е д-р Ахмед Доган, зад който заставаме, а всички останали, независимо от временното им участие в обществено-политическия живот, са само последователи на идеите на ДПС“, пишат учредителите на ДПС от област Смолян Руфат Фелети и Ахмед Меджлис.
Членове на ДПС изпращат поздравления на интернет страницата на ДПС – Смолян за депутатите Хайри Садъков и Анджей Джандев, които бяха на срещата с Ахмед Доган в Росенец.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари