Областният управител на Русе ще се съветва с предшествениците си ежемесечно за възможности за развитието на региона

Поне един път в месеца да се правят регионални срещи на бившите областни управители на Русе. Това предлага настоящият областен управител в крайдунавския град Драгомир Драганов, съобщи екпертът по връзки с обществеността в неговата администрация Георги Георгиев. 
Той уточни, че целта на инициативата е да се обсъждат идеи за успешното културно и икономическо развитие на региона. На първата подобна среща, която се е състояла след празничния 24 май са присъствали Владимир Недялков, Йордан Борисов, Димитър Маринов, Емил Бачийски, Венцислав Калчев, Галин Григоров, Данаил Ковачев и Баки Солак. 
„През годините винаги е имало приемственост между всеки областен управител и заместниците. Добрите практики са съхранени и надграждани. Винаги е работено в екип и целенасочено“, коментира Драганов, цитиран от пресслужбата на областната администрация в Русе. 
От там уточниха, че бившите областни управители са се доказали като професионалисти в различни сфери на обществения живот. Затова споделянето на успешните практики от тяхната работа могат да бъдат ключов фактор за просперитета на региона. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари