Областното оперативно бюро на ДПС в Плевен излезе с решение в подкрепа на идеологията на почетния председател на партията

Областният съвет на „Движението за права и свободи“ (ДПС) в Плевен публикува на официалната си страница в социалните мрежи решение на Областното оперативно бюро на партията, с което се обявява „за заедността на всички уставни структури на партията“. 
„Във връзка със свързаните с ДПС медийни изяви, които подклаждат всевъзможни спекулативни и конспиративни съчинения, Оперативното бюро на ДПС – Плевен заявяваме, че сме за заедността на всички уставни структури и подкрепяме идеологията и посоката на почетния председател д-р Ахмед Доган. Не се разграничаваме от позицията на народния представител г-н Марио Рангелов“, се казва в решението.
Припомняме, че вчера депутатите от ДПС, гласували „против“ проектокабинета „Желязков“, излязоха с отворено писмо до почетния председател Ахмед Доган. Един от тях е избраният от Плевенска област за депутат от ДПС Марио Рангелов. В писмото се заявява, че те са за „единство и заедност“ на ДПС под ръководството на Доган. 
В Народното събрание днес председателят на ДПС Делян Пеевски каза, че темата дали ДПС се разпада, не седи на дневен ред.  

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари