Община Разград няма да толерира непристойно поведение към служители в администрацията, съобщиха от местната администрация

Добросъвестното отношение към работата и вежливото отношение към гражданите са основни изисквания към служителите в Общинска администрация, но ръководството на Община Разград както има изисквания към служителите си, така и смята за принципен въпрос тяхната защита от какъвто и да е вид посегателства. Това съобщиха от общинската администрация по повод инцидента от днес с подхвърлено влечуго във фронт офиса на администрацията.
Оттам посочват, че служители в Общинска администрация – Разград неведнъж са били потърпевши от непристойно и грубо поведение от страна на граждани, посетили сградата на общината за различни видове административни услуги. „Последният случай с хвърлянето на змия във фронт офис на Община Разград преля чашата на търпението със своята арогантност, затова се наложи да сигнализираме органите на реда“, заявиха от общинската администрация. От местната управа изказват благодарност за бързата и адекватна реакция на Областната дирекция на МВР в Разград и изразяват надежда на справедлива санкция и от страна на правораздавателните органи.  
Ръководството на Община Разград няма да толерира подобно поведение и апелира гражданите да покажат съпричастност и да подкрепят хората, които полагат усилия, за да получат те ефективно и бързо административно обслужване, хората, които си вършат съвестно работата, допълват от общината.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари