Общинският съвет в Брезник обяви конкурс за управител на местното дружество „Водоснабдяване“ ЕООД

Рекламирай в beZpartien.bg

Общинският съвет в Брезник обяви конкурс за заемане на длъжността управител на местното дружество „Водоснабдяване“ ЕООД.  Обявата е публикувана на официалния сайт на общинската администрация.
Кандидатите за позицията трябва да подадат документите си до 14 дни след публикуването на обявата в деловодството на Община Брезник. Сред част от изискванията, посочени в обявлението, е кандидатствалите да са завършили техническо образование със степен магистър. Те трябва да притежават над 15-годишен трудов стаж и най-малко 10 години професионален опит на сходна позиция в предприятие или дружество с предмет на дейност – ВиК услуги и пречистване на питейни води.
Кандидатите за участие в конкурса трябва да изготвят бизнес-план на търговското дружество за целия срок на договора за управление в съответствие със стратегията му за развитие за периода от 2024 до 2027 г. включително. 
До провеждането на конкурс за избор на нов управител на „Водоснабдяване“ ЕООД Брезник се стигна, след като досегашният му ръководител инж. Иван Ковачев подаде заявление за освобождаване от длъжността.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *