Общинският съветник Георги Дяков е номинацията на местната структура на „Възраждане“ в Кърджали за европейските избори

Рекламирай в beZpartien.bg

Общинският съветник от партия „Възраждане“ в Кърджали Георги Дяков е номинацията на партията от региона за предстоящите избори за Европейски парламент (ЕП). Това обяви на пресконференция в Националния пресклуб на БТА в родопския град областният координатор на партията Анета Георгиева.
Пред присъстващите представители на медиите тя подчерта, че кърджалийската кандидатура ще бъде обсъдена на национално ниво, заедно с останалите от страната, но според нея има голям шанс Дяков да стане част от листата. 
За себе си 38-годишният Дяков каза, че има опит в работата с чужденци. Посетил е и над 40 държави, владее няколко чужди езика. По думите му една от основните цели на партията в ЕП ще бъде гласът на България да бъде чут в Европа. Друга цел ще е основният принцип на Европейския съюз за свободно движение на хора, стоки, услуги и капитали да се прилага в пълнота и за страната ни.
На въпрос дали вече се спрягат имена за листата на партията за предстоящите предсрочни парламентарни избори, областният координатор на „Възраждане“ отговори отрицателно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *