Общо 32 деца са се записали тази година за инициативата „Плувно лято“ в Павел баня

В тазгодишното издание на инициативата “Плувно лято” в Павел баня са се записали 32 деца на възраст от пет до 10 години. Това съобщиха от пресцентъра на местната администрация. Уроците по плуване започват следващата седмица и ще се състоят всеки вторник и петък при басейна на “ПРО” ЕАД.
Треньорите Тодор Тодоров, учител по физическо възпитание и спорт, който е и ръководител на курса и Милена Иванова, квалифициран спасител, призовават родителите да водят децата си навреме. “Плувно лято” се организира от Община Павел баня като подарък за всички деца с постоянен или настоящ адрес на територията на общината.
БТА припомня, че инициативата се организира за поредна година и е насочена към деца и ученици на възраст от пет до 10 години от детските градини и училища на територията на града и населените места. Тази година тя ще премине под надслов „Научи се да плуваш”. На всички участници е изготвена групова застраховка „Злополука” от Община Павел баня, а участниците са разпределени в две възрастови групи. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Коментари